Boekhandel Boomker in Haren bestaat 101 jaar. Jan Brokken bij de feestelijke opening van de nieuwe boekwinkel

 

Boekhandel Boomker bestaat 101 jaar en opent op zaterdag 28 september haar nieuwe boekwinkel aan het Raadhuisplein in Haren (Gr). Een veel ruimere winkel waar plaats is voor tal van evenementen, boekpresentaties en lezingen. Juist daarom heeft Boekhandel Boomker Jan Brokken gevraagd de eerste lezing in het nieuwe pand te geven, ’s avonds om acht uur. Speciaal voor deze gelegenheid zal Jan Brokken vertellen over & voorlezen uit Blok, de boekhandelaar van mijn vader want dat kleinood is echt een must voor iedere boekliefhebber. Jan Brokken zal ook in gesprek gaan met het publiek over zijn andere boeken. Boekhandel Boomker is een coöperatie. In 2014, toen het erg slecht ging met de reguliere boekhandels, namen 105 klanten de boekhandel over, in het besef dat de culturele ontmoetingsplaats niet verloren mocht gaan voor de gemeente Haren. Dat de boekhandel vijf jaar later naar een ruimer pand moet verhuizen, bewijst het succes van hun initiatief.

 

Datum: 28 september

aanvang: 20.00 uur

plaats: Boekhandel Boomker

Raadhuisplein 7

9751 AM Haren

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.libris.nl/boomker