Meet & Greet Jan Brokken bij opening nieuwe boekwinkel in Edam

Edam had niet eens een boekhandel. Daar moest verandering in komen, vonden Franny, Esther en Tineke. De plannen kregen gestalte toen hun oog viel op een pand aan de Lingerzijde. En toen ze steun kregen van José Ferdinandus (die boekhandel Het Leesteken in Purmerend van de ondergang redde) bij het samenstellen van een mooie collectie. Boekhandel ’t Pakhuys gaat op zaterdag 16 november open. Een Meet&Greet met Jan Brokken (van 15.00 tot 16.00 uur) zal de eerste klanten trekken naar de Lingerzijde 16. Iedereen is van harte welkom, kan op een drankje rekenen, en op een ontmoeting met en een handtekening van de veelgelezen auteur van In het huis van de dichter, Baltische zielen, Mijn kleine waanzin, De vergelding, De Kozakkentuin, De gloed van Sint-Petersburg en De rechtvaardigen.

 

Datum: 16 november

meet&greet: 15.00 – 16.00 uur

plaats: Boekhandel ’t Pakhuys

Lingerzijde 8

Edam