Feestelijke en muzikale presentatie van ‘Stedevaart’, het nieuwe boek van Jan Brokken, met het muziekprogramma ‘Parade, het Parijs van Erik Satie’

In Stedevaart beschrijft Jan Brokken 22 steden aan de hand van 22 markante persoonlijkheden – beeldend kunstenaars, schrijvers, componisten, architecten, politici, geleerden of een boekbinder – die de geest van de stad incarneren.

Stedevaart wordt ism Spui 25 gepresenteerd met het wervelende, vijf kwartier durende  programma ‘Parade, het Parijs van Erik Satie’ waarmee Jan Brokken met Tobias Borsboom (piano) en Peter Vigh (altsaxofoon) door het land zal trekken. Zij voeren bekende en minder bekende werken uit van Erik Satie en Jan Brokken vertelt, aan de hand van het gelijknamige verhaal in Stedevaart, over een van de kortste en wonderlijkste theaterproducties die in Parijs tot stand kwam: Parade, met muziek van Erik Satie, decor en kostuums van Pablo Picasso, choreografie van Léonide Massine en uitvoering Les Ballets Russes. Onder het motto Sois moderne, Wees modern!

Datum: 31 januari 2020.

Tijd: 17.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur

Locatie: OBA Theater, Oosterdokkade 143, 1011 DL Amsterdam, zevende etage

Kaarten kunt u hier bestellen a 7,50 (excl. servicekosten)