Jan Brokken over ‘Stedevaart’ in Delft

Op uitnodiging van boekhandel De Omslag presenteert Jan Brokken zijn nieuwe boek Stedevaart op zondag 2 februari in de Synagoge van Delft. Hij zal een van de markante verhalen uit het boek voordragen, Het pad van de filosoof, dat in Kyoto (Japan) speelt. In Stedevaart beschrijft Jan Brokken 20 steden aan de hand van 20 markante persoonlijkheden. Op speelse wijze rijgt hij de verhalen aaneen, laat het onzichtbare en geheimzinnige van steden zien, zoals hij eerder deed in Baltische zielen en De gloed van Sint-Petersburg. Van zijn impressies en belevenissen maakt Brokken een halve autobiografie. Stedevaart barst van de vitaliteit, kennis, eruditie, nieuwsgierigheid. Het is een heerlijk boek om bij weg te dromen of om mee te nemen op reis.

  • ‘Waarschuwing: Brokken lezen kan leizen tot reisdrift.’ – Tzum
  • ‘Brokken blijft de onbetwistbare meester van de verhalende non-fictie.’ – De Standaard
  • ‘Brokken is niet alleen een meesterlijk schrijver maar ook een weergaloos verteller.’ – BN De Stemdatum: 2 februariduur: tot 16.15 uur, na afloop boekverkoop en signeren           Koornmarkt 12,informatie&reserveren&kaartverkoop: www.deomslagdelft.nl
  •                    kaartverkoop in de boekhandel of tel. 015-2121510
  •            2611 EE Delft
  • plaats: Synagoge Delft
  • aanvang: 15.00 uur