Jan Brokken presenteert ‘L’Anima delle città’ op de Salone Internazionale del Libro in Turijn

Op zaterdag 16 oktober presenteert Jan Brokken L’Anima delle città op de Salone Internazionale del Libro in Turijn. Met 144.000 bezoekers onder wie 2493 journalisten is de Internationale Boekenbeurs van Turijn een van de grootste ter wereld. Jan Brokken is voor de tweede keer uitgenodigd in Turijn, wat vrij zeldzaam is voor een buitenlandse auteur. Een uur lang gaat hij in gesprek met zijn lezers over L’Anima delle città, de Italiaanse vertaling van Stedevaart, zijn zevende vertaling in het Italiaans die bij uitgeverij Iperborea verschijnt. Voor de vorige vertaling, I Giusti, ontving hij de prijs van de Italiaanse boekverkopers voor het beste non-fictie boek 2020.

 

Datum: 16 oktober

tijd: 13.30-14.30, na afloop signeren

plaats: Salone Internazionale del Libro.

Lingotto Fiere,

Via Nizza 294,

10126 Torino