Aanhoudend succes Concertlezing Baltische Zielen

Ook in Middelburg moesten weer vele bezoekers teleurgesteld huiswaarts keren: de Theaterzaal van de Zeeuwse Bibliotheek was voor Baltische zielen: de concertlezing al vele dagen uitverkocht. Eerder gebeurde dat in Delft, Amersfoort en Westzaan. De belangstelling voor Baltische zielen: de concertlezing blijft ernorm groot. Jan Brokken (tekst), Ursula Schoch (viool) en Marcel Worms (piano) kregen in Middelburg een staande ovatie die acht minuten aanhield. Voor Jan van Gilst, al vele jaren voorzitter, was dit een van de mooiste avonden, zo niet de mooiste, uit de historie van de SLAZ, de Stichting Literaire Activiteiten Zeeland. Jan Brokken, Ursula Schoch en Marcel Worms brengen hun indrukwekkende programma nog op dinsdag 17 januari in het Kennemer Theater in Beverwijk, opvrijdag 20 januari in ’t Huis te Poort in Schiedam, opzondagmiddag 22 januari in de Kunstkerk inDordrecht en op woensdag 21 maart in Cultureel Centrum De Man in Oostvoorne. Maar: reserveren! Anders komt u, als de twintig, dertig Zeeuwen die nog aan de kassa een kaartje dachten te kunnen kopen, voor een gesloten deur.