E-books van Jan Brokken

Onlangs zijn tien titels van Jan Brokken als e-book verschenen, waaronder De regenvogel, In het huis van de dichter, Feininger voorbij, Zoals Frankrijk was, Voel maar, Zeedrift, Waarom elf Antillianen knielden voor het hart van Chopin en de schrijfboeken De wil en de weg en Het hoe. De actie rond Mijn kleine waanzin in de maand april via ebook.nlwas een succes. Veel lezers die de autobiografische roman van Jan Brokken nog niet kenden schaften het e-book aan. De roman blijft overigens ook in de papieren uitgave verkrijgbaar. Deze zomer verschijnen opnieuw enkele titels van Jan Brokken als e-book. Zijn debuutroman De provincieallereerst, maar ook het veelgeprezen Met musici, dat door de oorspronkelijke uitgever De Arbeiderspers nooit meer herdrukt is, ofschoon er vijf drukken van verschenen en het tot de meest gelezen boeken van Jan Brokken behoorde. InMet musici zijn legendarische portretten opgenomen van o.a. Bernard Haitink, Anner Bijlsma, Vera Beths, Ivan Pogorelic, Elly Ameling en Emmy Verhey. Een must voor alle muziekliefhebbers.