Concertlezing Chopin rond de Evenaar in Uithoorn

Op uitnodiging van de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn brengenJan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zondagmiddag 13 maart 2016 hun programma Chopin rond de Evenaar in de Thamerkerkin Uithoorn. Jan Brokken leest passages voor uit zijn non-fictie boekWaarom elf Antillianen knielden voor het hart van Chopin, Marcel Worms speelt walsen, mazurka’s en danza’s van de sterk door Chopin beïnvloede componisten Wim Statius Muller, Jacobo Palm, Rudolf Palm, Edgar Palm (Curaçao), Manuel de Falla (Spanje), Ignacio Cervantes (Cuba), Louis Moreau Gottschalk (New Orleans), Teresa Carreño (Venezuela) en Francisco Mignone (Brazilie). Van Waarom elf Antillianen knielden voor het hart voor Chopin verscheen in het voorjaar van 2015 de Amerikaanse vertaling.

organisatie&reserveren: Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn
www.scau.nl