GEANNULEERD: Jan Brokken & Lidy Blijdorp (cello) & Tobias Borsboom (piano) muziek- en tekstprogramma De rechtvaardigen in Bussum

Helaas is dit muziekprogramma geannuleerd vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus. Wanneer u al een kaartje heeft gekocht, kunt u contact opnemen met de organisatie: informatie&reserveren&kaartverkoop: www.spieghelkerk.nl

In het kader van 75 jaar bevrijding en op uitnodiging van Vrienden van de Spieghelkerk brengen Jan Brokken (tekst), Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) op donderdag 26 maart hun al bijna legendarische tekst- en muziekprogramma De rechtvaardigen in de Spieghelkerk in Bussum. Jan Brokken draagt twee verhalen voor uit zijn boek De rechtvaardigen, één over de redder, consul Jan Zwartendijk, en één over geredden, Leo en Bella Adler.

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom voeren werken uit van Dmitri Sjostakovitsj, Henriëtte Bosmans, Maurice Ravel, Max Bruch, Ernest Bloch en Franz Schubert.

Boekverkoop: Jan Brokken signeert in de pauze.

 

datum: 26 maart

aanvang: 20.00 uur

duur: 2 x 50 minuten

plaats: Spieghelkerk,

Nieuwe ’s Gravelandseweg 34,

1405 HM Bussum

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.spieghelkerk.nl