Audioboek De tuinen van Buitenzorg

Het audioboek De tuinen van Buitenzorg is verschenen. Jan Brokken heeft het boek zelf ingesproken, pianist Tobias Borsboom wisselt de tekst af met vijf stukken uit de Java Suite van Leopold Godowsky, o.a. De tuinen van Buitenzorg, Gamelan, Boroboedoer onder maanlicht, In de kraton. Ook de compositie Kebo Giro van Paul J. Seelig wordt door Tobias Borsboom uitgevoerd. Tekst en muziek vloeien ineen, ‘ik waande mij in Bogor,’ schrijft Manon Baptist in een reactie, ‘en in het Indië van mijn vader en mijn familie. Prachtige uren luistergenot, ik heb genoten en kijk uit naar de lezingen die Jan Brokken met medewerking van pianist Tobias Borsboom gaat geven.’ Het luisterboek is te koop (als te downloaden mp3 bestanden) via www.luisterrijk.nl, www.libris.nl en www.bol.com.nl onder vermelding van de-tuinen-van-buitenzorg. Het is te beluisteren met een abonnement via www.storytel.com, www.netory.nl en www.kobo.com.nl Met een digitaal lidmaatschap van de openbare bibliotheek is het te verkrijgen op www.onlinebibliotheek.nl/catalogus//432949763/de-tuinen-van-buitenzorg-jan-brokken

Inmiddels is de 5e druk van de papieren uitgave verschenen, op veler verzoek van lezers uitgebreid met een kaart van Java en een kaart van Sulawesi.