Jan Brokken over ‘De tuinen van Buitenzorg’ in Goes

Hein van Kemenade, boekhandelaar in ruste, interviewt op uitnodiging van twee boekhandels, De Koperen Tuin en Het Paard van Troje, Jan Brokken op zondagmiddag 16 mei in Goes. Over De tuinen van Buitenzorg, dat Hein van Kemenade in het programma Grensgeluiden van Radio BredaNu karakteriseerde als ‘een schatkist vol verhalen.’ In De tuinen van Buitenzorg gaat Jan Brokken op zoek naar zijn moeder vóór ze zijn moeder werd. Op grond van brieven die ze aan haar zus stuurde, reconstrueert hij het leven van zijn ouders in Indië. De literaire middag vindt in boekhandel De Koperen Tuin plaats. Snel aanmelden i.v.m. Corona geldt een maximum aantal bezoekers.

 

 

Datum: 16 mei

tijd: 14.00 uur

plaats: Boekhandel De Koperen Tuin,

Keizersdijk 16,

4461 KA Goes

organisatie&reserveren&kaartverkoop: info@koperentuin.nl