Jan Brokken op het Baltic Sea Festival in Brussel – Middagvoorstelling

Geannuleerd vanwege covid/omiikron en de jongste sanitaire maatregelen van de Belgische regering. Het festival wordt naar een nader te bepalen datum verplaatst.

Van 28 t/m 30 januari vindt in het Muziekcentrum Flagey in Brussel-Elsene het Baltic Sea Festival plaats. In aanwezigheid van o.a. Arvo Pärt en Gidon Kremer, twee helden uit Jan Brokken’s internationale everseller Baltische zielen. Met een jubileumconcert viert Gidon Kremer het 25-jarige bestaan van het veelgeroemde Baltische kamerorkest Kremerata Baltica en zal dat concert openen met Fratres van Arvo Pärt. Het Collegium Vocale o.l.v. Philippe Herreweghe zal de Bach cantates geschreven voor de koning van Polen uitvoeren. Op dit fantastische Baltische evenement mocht Jan Brokken natuurlijk niet ontbreken. Op zondag 30 januari geeft hij een korte inleiding op zijn boek Baltische zielen en gaat hij in gesprek met de bekende Klara-presentator Pat Donnez, over Arvo Pärt, Gidon Kremer, Mark Rothko, Sergej Eisenstein, en andere Baltische zielen.

 

Datum: 30 januari

Tijd: 11.00 tot 12.00 uur

Plaats: Studio 1

Flagey Muziekcentrum

Heilig-Kruisplein

1050 Brussel-Elsene

Entree: 11 euro, 9 euro voor houders van reductiekaart

Reserveren&kaartverkoop: www.flagey.be