Verhalen uit Indonesië: Jan Brokken en Esther Captain in de Nieuwe Kerk in Amsterdam

Ter gelegenheid van De Grote Indonesië Tentoonstelling in de Nieuwe Kerk in Amsterdam worden zes avondopenstellingen georganiseerd met als thema Verhalen uit Indonesië. Bekende Nederlandse schrijvers gaan met elkaar in gesprek. Op woensdagavond 13 december zijn dat Jan Brokken en Esther Captain die onder leiding van presentator en historicus Hans Goedkoop zich buigen over de Tweede Wereldoorlog, de Japanse bezetting van Indonesië en de onafhankelijkheidsoorlog. De locatie is het Middenschip van de Nieuwe Kerk, het gesprek begint om 20.00 uur en is te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling: de deuren van de Nieuwe Kerk gaan om 19.00 uur open.

 

Datum: 13 december

Aanvang gesprek: 20.00 uur

Aanvang avondopenstelling: 19.00 uur

Plaats: de Nieuwe Kerk,

De Dam,

1012 NL Amsterdam

Toegang: gratis op vertoon geldig entreebewijs voor de tentoonstelling