Jungle Rudy

Grote belangstelling is ontstaan voor Jungle Rudy, waarvan dit voorjaar een nieuwe uitgave verscheen. ‘Wat begint als een avonturenroman, een plan met onbegrensde mogelijkheden, eindigt in een beproeving die alles vertelt over onze condition humaine. Je hebt geen wurgslang nodig om dit een naar adem happende leeservaring te vinden! Het is een soort boek waarvan de essentie je tot in lengte van jaren bijblijft!’ oordeelt de Belgische website voor literatuurDe scriptor. Ook veel lezers reageren op Jungle Rudy. ‘Ik was op uw geweldige verjaardagsfeest in de Rode Hoed in Amsterdam. Toen ik langs de boekentafel liep, zag ik tot mijn schrik dat ik één niet kende: Jungle Rudy. De aanschaf bezorgde me de spannendste uren die ik ooit heb beleefd, al lezende. Ik ken u als een formidabele schrijver, maar inJungle Rudy bereikt u de allerhoogste toppen van de vertelkunst,’ aldus Hans van Oosten. Collega Judith Koelemeijer zwaaide Jan Brokken op het verjaardagsfeest al de lof toe over Jungle Rudy. ‘Het fascinerende is de onvermijdelijke ondergang van de tragische held, de eenzaamheid waarin niet alleen hijzelf maar ook zijn gezin wordt meegesleurd. Het grote van Jan is dat hij ieder verhaal een diep menselijke dimensie meegeeft.’