Jan Brokken in Boeken van Wim Brands, in Nooit meer Slapen, Opium op 4 en in het land

Op zondag 25 oktober is Jan Brokken te gast in het tv-programma Boeken van Wim Brands (Ned. 1, 11.20), opmaandag 26 oktober interviewt Pieter van der Wielen hem over De Kozakkentuin in het radioprogramma Nooit meer slapen (Radio 1, 00.00-02.00), op woensdag 28 oktober is hij de hoofdgast in Opium op 4 (Radio 4, 22.30-24.00) en op vrijdag 13 november vertelt hij over zijn Russische boek in het cultuurprogramma Pompidou van de Vlaamse klassieke radiozender Klara (17.00-18.00) Op dinsdag 27 oktober begint Jan Brokken aan een lezingentournee over De Kozakkentuin die vijf maanden zal duren. Hij doet achtereenvolgens Zeist aan, Leeuwarden, Velp, Antwerpen, Gent, Brussel, Rotterdam, Oss, Purmerend, Amsterdam, nogmaals Rotterdam, Zutphen, Bilthoven, Schagen, nogmaals Amsterdam, Eindhoven, een derde optreden in Rotterdam, Delft, Noordwijk, Breda, Leiden, Arnhem, Rhoon, Terneuzen, Heemstede, Groningen, Aerdenhout, Borger, Helmond en Franeker. Zie voor nadere informatie onderAgenda. Ook geeft Jan Brokken het komend seizoen nog twintig concertlezingen en twee lezingen in Duitsland.